Pim van Wingerden

Professional Photographer

 

Een aantal jaar geleden ben ik op reis geweest naar Indonesië voor mijn studie. Hier heeft een vriend mij kennis laten maken met de prachtige beelden van zijn digitale spiegelreflex camera. Na vele jaren investeren in mijn ontwikkeling als fotograaf, de techniek die hier bij hoort en de positieve reacties van klanten en collega’s, mag ik mijzelf inmiddels een professional noemen.

Nu is het tijd om mij even voor te stellen. Ik ben Pim, geboren in het prachtige jaar 1990. Als duizendpoot kan ik slecht kiezen tussen alle dingen die ik leuk vindt om te doen. Naast hospitality, ondernemen en de gezondheidszorg is fotografie pijler vier waar ik mij het liefste mee bezig hou.

In het dagelijks leven ben ik student Healthcare Management (Erasmus Universiteit) en actief als consultant in het Erasmus MC. Daarnaast steek ik af en toe de handen uit de mouwen in het bedrijf van mijn moeder: www.adasophieculinair.nl.

Zoals te zien is op mijn website zijn er verschillende onderwerpen die ik graag fotografeer. Wat ik belangrijk vind bij fotografie is eerlijkheid, openheid, contrast maar bovenal gezelligheid. Als fotograaf hoop ik mensen een glimlach te laten zien, of hun serieuze kant, dat kan natuurlijk ook.

De komende tijd wil ik mij met name richten op portretten & fashion fotografie, maar sta open voor alle andere creatieve en uitdagende projecten!

 

Pim van Wingerden

P13-10-344.3